Vi skapar rena och produktiva arbetsplatser

Effektiv och noggrann kontorsstädning

Vi tillhandahåller kontorsstädning till företag i Österåker, där också vårt företag finns, men även i andra delar Storstockholm. Våra ledord är effektivitet och noggrannhet – städningen ska vara professionellt och utförligt utförd utan att det kostar för mycket tid och pengar.

Städningen kan ske avtalsenligt på bestämda tider eller på tider som passar kunden. Vi är mycket måna om dialog med kunderna och är stolta över att ha många nöjda kunder i Österåker med omnejd.

Beroende på kontorets eller kontorens storlek och planlösning varierarockså tidsåtgång och kostnad. När det gäller priserna ber vi er därför kontakta oss. Gäller det ett avtal kommer vi som regel och tittar på kontorslokalen för att bedöma arbetsinsats och tidsåtgång.

En erfaren servicepartner

Regelbunden städning av kontoret är A och O för medarbetarnas trivsel. Smuts och damm försämrar arbetsmiljön och kan på sikt även ha negativa effekter på hälsan. Samtidigt vill du säkert inte lägga tid på städningen själv eftersom det tar tid från den viktiga kärnverksamheten.

Med det i åtanke kan det vara en ren vinstaffär att anlita professionella städare. Våra erfarna medarbetare har stor erfarenhet av att städa kontor och andra arbetsplatser. De har den vana som krävs för att utföra jobbet effektivt och snabbt, men utan kompromisser med resultatet.

Vi ser till att ditt kontor är skinande rent efter varje städtillfälle. Det gör vi genom att tillsammans med dig som kund ta fram ett städschema som följs varje gång. Med hjälp av erfarenhet, fasta rutiner och noggrann kvalitetskontroll garanterar vi att du alltid har rent på jobbet. Om det någon gång skulle uppstå missförstånd eller finnas anmärkningar på städningen åtgärdar vi problemen omgående.  

Hur ofta och i vilken omfattning det ska städas är det du själv som kund som bestämmer. Vanligen ingår golvrengöring, torkning av fria ytor som skrivbord, bänkar och bord, städning av toaletter, byte av sopkärl m.m., men tjänsten anpassas helt efter behov och kan se ut på lika många olika sätt som vi har kunder.

Bäst på kontorsstädning i Österåker

Hur väljer du ett företag som sköter städningen av din arbetsplats på bästa sätt? Vem lämnar efter sig ett utmärkt resultat vid varje tillfälle, till rätt pris? Det finns många frågeställningar när man ska anlita en partner oavsett vilken typ av service det handlar om.

Som en etablerad firma i Österåker sedan mer än 10 år tillbaka kan du känna dig trygg med oss. Vi lämnar gärna referenser från andra nöjda kunder så att du redan från början vet vad du kan förvänta dig.